2019. október 16., szerda

Válaszom minden idióta kötekedő agymosott trollnak

A kép téged ábrázol te kommenthuszár gyáva trollszar. Ugyan ilyen buta szamár vagy. 

Ne csodálkozz a tiltáson és azon, ha ezt a posztot kapod kommentben.

Eljött az idő, amikor meguntam, hogy mindenféle hülyével "végtelen" kommentekbe nyúló kommentháborúba kezdjek és hetekig-hónapokig vitatkozzak és százszor leírjam ugyanaz. Unalmas mikor valakinek tényekkel és forrásokkal elmagyarázod a tévedéseit, majd újra és újra leírja ugyanazokat a hülyeségeket és mivel nem tud cáfolni, mert arra az ilyenek képtelenek és egyből elkezdi a másikat mocskolni, sértegetni és személyeskedni.

Tehát te barom, aki ezt olvasod, attól hogy engem mocskolsz habzó pofával még nincs igazad. Nem attól lesz valakinek igaza, hogy a másikat mocskolod 100 meg 100 kommentben, ezzel végső soron csak saját magadat égeted le, nem is kicsit, hanem nagyon.

Ha tényleg vitázni akar velem valaki, az az oldalamon a VITAFÓRUM fül alatt lévő VITAFÓRUM poszt alatt kommentben megteheti. Vagyis itt megteheti!!!!!!!!!!!! (Hogy miért? MERT SZERINTEM ÍGY FER!)

Régebben, amikor még nem volt internet, meg nem volt divat a komment én naívan abban a hiszemben voltam, hogy az emberek többsége értelmes és lehet velük értelmes és tartalmas vitákat és beszélgetéseket folytatni pártállástól, meggyőződéstől és világnézettől függetlenül. Aztán mikor különböző oldalakra kiírtam a véleményemet és cáfoltam egyesek állításait, akkor rá kellett ébrednem, hogy a többség nagyon nagy része gyakorlatilag bármiféle vitára képtelen szellemileg visszamaradott, retardált idióta, aki abban leli élvezetét, hogy a másiknak a monitor mögé bújva beszólogat és nethuszárkodhat egy hatalmasat. Ha kretén vagy és kretén módon viselkedsz, akkor ne kapd fel a vizet, ha ugyanígy viselkedek veled, vagy ugyanazt kapod vissza kommentben, amit te is adtál.

Nincs kedvem olyan dolgokról vitatkozni, amit nem állítottam, amit nem cáfoltam és/vagy amit te állítasz be úgy, mintha én állítanám/állítottam volna. Ha valamit nem állítottam azt ne kérd rajtam számon, ne tegyél úgy, mintha én azt állítottam volna, amit te cáfolsz vagy bizonygatsz, és ne várd, hogy bizonyítsam, főleg hogy te gondolod oda a kommentemhez, azt amit cáfolgatsz vagy bizonygatsz. Legfőképpen úgy nincs kedvem ilyen esetben vitatkozni, amikor elbeszél mellettem az illető és olyan dolgokban vitatkozik vagy olyan állítást bizonygat, amit én speciel nem is állítottam. A tény az tény, a számok azok számok, az adat az adat, azt hogy te azt olvasod ki belőle, amit szeretnél az speciel a te dolgod

Attól, hogy nem válaszolok neked vagy csak ezt az üzenetet kapod tőlem, az nem azért van, mert annyira igazad van, vagy mert nem tudnálak érvekkel a sárga földbe döngölni, hanem mert egyszerűen nem látom értelmét egy olyan agymosott sötét alakkal bármiféle érdemi beszélgetést folytatni, mint amilyen te is vagy. Érvelni, cáfolni vagy az állításodat bármivel alátámasztani úgysem leszel képes és a vége mindig az, hogy egy kiadós mocskolódás és személyeskedés után gyáván megfutamodsz és amikor szembesítelek ezzel, akkor habzó szájjal még van pofád tagadni is.

A másik unom azokat is, akik állandóan fenyegetőznek, mert nem képesek elfogadni a másik véleményét és azt a tényt, hogy vannak emberek, akik a világ dolgait kicsit másképpen látják, mint ő. Ennek felismerése helyett inkább fenyeget, majd találkozóra hív, abban a hitben, hogy úgy sem merek vele találkozni, majd mikor helyet és időpontot kérek vagy adok neki, akkor hirtelen magyarázkodni kezd, elvárja, hogy a világ végére elmenjek, amikor ő akar velem találkozni és a legszebb, hogy mikor esküvel ígéri, hogy eljön, akkor meg el sem mer jönni, amikor meg mindezzel szembesítem, akkor vagy letagadja vagy hazudozni kezd vagy, ami a legrosszabb, hogy valami nagyon szánalmas magyarázkodásba kezd. Ezt a bekezdést elég komoly személyes tapasztalatokra támaszkodva merem állítani. Ha valaki találkozni akar velem, akkor Kőbányán az Újhegyi lakótelepen megteheti. És természetesen egy sörre és egy jó beszélgetésre a vendégem, senkivel nem kívánok erőszakoskodni vagy verekedni, pláne nem olyanokkal, akiket nem is ismerek és csak annyi a baja velem, hogy éppen nem vele értek egyet. Egyeztetni az emailcímemen lehet: ariskerase@gmail.com -on van bárkinek lehetősége.

A jövőben csak azokkal fogok kommentben érdemi vitát folytatani, akikkel lehet értelmesen beszélgetni, akiknek van véleménye, tud érvelni, tisztában van a tényekkel, forrásokkal aláis tudja támasztani a mondandóját, objektíven és reálisan látja a világ dolgait vagy a napi aktualitásokat és képes beismerni a hibáit és a tévedéseit. Az ilyen ember nagyon ritka sajnos a többség pont a felsoroltaknak az ellenkezője. A legtöbb ember előszeretettel szeret csúsztatni, ferdíteni, félremagyarázni, mellébeszélni és a legszebb, hogy mindent mindennel összemosni. 

A fentieket legfőképpen azoknak ajánlom a figyelmében, akik egybitesen gondolkodnak és mindenkit lefideszeznek, leorbánoznak csupán azért, mert nem velük ért egyet vagy NEM veszi a bátorságot, HOGY megcáfolja az illető állításait. Azért, mert valaki cáfol téged te barom, az nem azért van, mert az illető fideszes vagy oda lenne orbánért, hanem azért, mert egy hatalmas nagy hülyeséget írtál és ehhez nem kell még fideszesnek sem lenni, hogy az ember ezt belássa és jelezze a másiknak. A kritikát és a tényeket el kell fogadni, nem pedig a saját szájízed szerint félremagyarázni vagy tagadni. Nem beszélve a kedvencemről, amikor egyesek előszeretettel bagatellizálnak ügyeket, témákat, míg jelentéktelen dolgokat meg előszeretettel felnagyítanak és nem tudnak, vagy pláne nem is akarnak egyes ügyeket a helyén kezelni. A pártpropagandát megértem, nekik az a dolguk, hogy saját oldaluk szájíze szerint közöljék a híreket. JA ÉS KEDVES SZAROLDALI, LIBERÓS, HAZAÁRULÓ, ANTIMAGYAR, SZARELLENZÉKI, HAZUG, IDIÓTA, CSÚSZTATÓ, SZARABBIKOS KOMMENTELŐ, A MI HAZÁNKNAK SEMMI KÖZE A FIDESZHEZ! MUTASSATOK EGY KÉPET VAGY VIDEÓT, AHOL A FIDESZ ÉS A MI HAZÁNK EGYÜTT LÁTHATÓ, MÍG A JOBBIK ÉS A SZAROLDAL EZER MEG EZER KÉPPEL ÉS VIDEÓVAL ALÁTÁMASZTHATÓ! Max a ti bugyuta fejetekben van így, de ettől ez nem lesz igaz!!!!!

Akik történelemben okoskodnak, azoknak üzenném, hogy történelem szakon végeztem, tehát sokkal nagyobb ismeretanyaggal rendelkezem, mint te és eléggé tisztában vagyok egyik másik történelmi korhoz kapcsolódó szakirodalommal. A történelem nem azért van, hogy a te zavaros elképzeléseidet vágyálmaidat alátámassza, hanem a tényekre és forrásokra alapozva leírja az egyes eseményeket, ahogy valójában történt. Ez nagy különbség és ehhez nem kell semmiféle központi utasításnak megfelelni, ahogy azt sokan állítják a történészekkel kapcsolatban és akik önjelölt történészként előszeretettel szeretik mocskolni a történettudományt, pusztán azért mert nincsenek tisztában a tényekkel. Egyszerűen csak a tudományos kutatás alapjaival és kritériumaival kell csak tisztában lenni, ami tudom elég sok mindenki számára elég értelmezhetetlen és elfogadható. Ez természetesen nemcsak a történettudományra, hanem minden egyes tudományra igaz, kifejezetten abban az esetben, mikor valaki laikusként olyan témában vagy tudományban okoskodik, amihez nem ért és még az alapjaival sincsen tisztában.

Az önjelölt film és zenekritikusokat sem szeretném kihagyni, mert hozzájuk is lenne egy-két keresetlen szavam. Attól, hogy az ibdmbkhjg vagy a franc tudja milyen oldalon egy zenét vagy egy filmet túlértékelnek, az még nem jelenti azt, hogy onnantól kezdve mindenkinek azt a filmet vagy zenét kötelező szeretnie és tilos volna bármilyen kritikával illetni. Nem vagyunk egyformák és ezt el kellene végre fogadni, bármennyire is fáj egyeseknek. Én nem azért tartok egy filmet, zenét, könyvet vagy bármit jónak vagy rossznak, mert a többség vagy valamiféle virtuális mérőszám ezt mutatja, hanem azért mert nekem tetszik az adott alkotás vagy sem. És ha nem tetszik, azért nem fogok valamit jónak tartani, mert a többség annak tartja. El kell fogadni, hogy létezik különvélemény is. Engem nem zavar, ha valakinek egy általam szarnak, rossznak vagy pocséknak tartott alkotás tetszik, ez mindenki szuverén és szubjektív joga, hogy így legyen, max egy kreténnek vagy ízlésficamosnak fogom tartani az illetőt, de ez már az én magánügyem.


KATTINCS a linkre, semmi reklám vagy ilyesmi, csak a facebookon tiltva vannak a posztjaim linkjei, mert ugye ott annyira működik a szólásszabadság! 


Lehetne még írni ide sok mindent, ha eszembe jut még valami, akkor úgy is frissíteni fogom a posztot, de egyenlőre ennyi úgy gondolom, hogy bőven elég. HA SZÜKSÉGES, AKKOR A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTEM! 

vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése