2020. június 14., vasárnap

Az internet tini pucsítós kurvái

A lenti képet a napiszar oldalon az internet pöcegödrében találtam, ami jól illusztrálja lentebb a mondanivalómat.Nem igazán értem a mai világot, főleg a mai lányokat - és lassan a fiúkat sem -, lehet, hogy az internet vagy a közösségi oldalak a felelősek érte - mert bármi lehet - vagy pusztán sok szülőt már annyira ultraliberális szellemben neveltek a szüleik, hogy teljesen normálisnak tartják azt, ami az interneten megy és nem fogják fel annak veszélyeit, ami a csemetéikre leselkedik a netes felületeken vagy csak egyszerűen a túlzott szabadságot hirdető média a felelős érte, nem tudom, de valahogy nem fér a fejembe az, hogy miért éreznek készséget arra, hogy elsőssorban a seggükről másodsorban az intim testrészeikről, gyakorlatilag meztelenül mindenféle pózolós fényképeket készítsenek és azt az internet különböző fórumain és közösségi oldalain a legnagyobb természetességgel közszemlére bocsássák. 

Természetesen mindenki - elsősorban a perverzek és pedofilok - nagy örömére, hogy az egész világon bárki örömét lelje ezekben és kielégítve a beteges perverz vágyaikat. Ezzel gyakorlatilag proklamálva, hogy mekkora nagy büdös ribancok - már elnézést a szókimondásért - az egész világ előtt és némi minimális és rövid életű népszerűségért tulajdonképpen ingyen, de bármire hajlandóak. Nem is értem a sok pedofilt, hogy minek megy titkosabbnál titkosabb dark web oldalakra, ahol komoly pénzekért vásárolnak fiatal lányokról képeket, amikor elég lenne egy ingyenes regisztráció és némi idő ráfordítás a facebookon és instagramon és minőségibb képeket - manapság pedig már videókat is - gyűjtögethet magának teljesen legálisan. Amit ráadásul valós emberek készítettek valós szituációkban.

A fenti illusztrációnak használt képet is a napiszaron találtam, ahol százával vagy ezrével lehet találni fiatal lotyók és pornóskurvák képeiből egy elég szép gyűjteményt, amit hasonlóan az általam felvázolt módszerekkel szereztek be az oldal működtetői. A vicces, amikor az érintettek panasszal élnek a napiszar szerkesztőinek, hogy miért tették ki a képeit és mindenféle fenyegetőzésekkel társítva nagyon felháborodva követelik a gyakorlatilag önkéntesen kirakott pornónak minősülő képek azonnali levételét, amire szerintem soha nem kerül sor, és a szerkesztők meg a követők csak jókat nevetnek az ilyen bugyuta nőkön. Anno hasonló szellemben készült az azóta többször újraindított, majd letiltott és azóta végleg felszámolt pedomaci és társai oldalak. Ott volt szexi tartalom bőven a fiatal kezdő kurvákról.

Nem tudom, hogy miért lett érték a mai fiatalság - és elsősorban a lányok számára -, hogy mindenki számára kapható olcsó kurvák legyenek, akik bármiféle perverzió kielégítésére hajlandóak. És persze lehetne azt mondani, hogy általánosítok, de ez igencsak távol áll tőlem, de sajna ha felmegyek valamelyik közösségi oldalra és elkezdek minél fiatalabb lányok oldalait nézni a képek között hamar találok egy-két lenge öltözetben puccsítós képet, ami erősen felnőtt tartalomnak minősül és alapból ki kellene rakni a 18-as karikát. 

Ha felmegy az ember egy közösségi oldalra nem is nagyon kell sokáig keresnie, hogy egy fiatal lányt - aki még talán 20 éves sincs - és találjon olyan képeket, amin gyakorlatilag egy fehérneműben pózol. A nyilvános wc-ben készült puccsítós és csücsörítős képeken már meg sem lepődök, mert az már kötelező kellék egy fiatal lány közösségi oldalának albumában. Mert hát ugye hol kell fényképet csinálni félmeztelenül, természetesen egy nyilvános klotyóban. Akiben van elég perverzió és elszántság egy-két profil átvizsgálása után elég komoly erotikus fényképgyűjteményt lehet összeszedni egy-két közismert közösségi oldal átnézése után. 

vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése