2020. június 3., szerda

George Floyd története kicsit másként….

A facebookon találtam, jól összefoglalja a történteket:

George Floyd története kicsit másként….

Mára már mindenki az egész világon ismeri a történet minden részletét, amely a mainstream médiákon keresztül került tálalásra (gonosz fehér rendőr megölte/megfojtotta a színes bőrű gyanúsítottat...stb.)
Nem haszontalan azonban kibontani a történet apró, ámde annál lényegesebb részleteit:

George Floyd már évek óta szívbajban szenvedő ember volt. Már az előállítása közben is panaszkodott légszomjra és szívtünetekre. A rendőrök még mielőtt bármi történt volna, mentőt hívtak panaszai miatt Floydhoz.

Ezt követően, miután elkísérték az üzlethez, ahol hamis pénzzel próbált előzőleg fizetni, ellenállt, nem működött együtt, ezért történt a kétségtelenül durva rendőri akció, miközben továbbra is légszomjra panaszkodott.

A mentő megérkezésekor azonnal beemelték az autóba.

A halál a mentőautóban állt be, tehát nem lehetett fulladás az oka, mert akkor már az intézkedés közben elhunyt volna.

Tehát nem közvetlenül a rendőr ölte meg, legfeljebb közvetve elősegíthette a szomorú végkifejletet.
És a legfontosabb: Két napra rá a kórbonctan szakember jelentése szerint George Floyd NEM FULLADT MEG, hanem a már évek óta szívbajban szenvedő ember egy szívroham áldozata lett. Ennyi a történet mindeddig ki nem bontott, ámde döntő fontosságú részletekkel kiegészítve.
Iskolapélda arra, hogyan kell, lehet egy polgárháborús helyzetet előállítani elnökválasztási időszakban, ha nem nekünk - mármint nekik - áll a zászló:

Minden hivatalos vizsgálatot és szakértői véleményt megelőzően, jól vágott és érzelmileg sokkoló videókkal alátámasztva az összes liberális médiában - CNN és az összes többi - telekürtölöm, teleordítom a világot az érdekeimnek megfelelő leírásával az eseményeknek, pontosan tudva, milyen hatást érek el ezzel. Azonnal mozgósítok arra kiképzett szervezeteket, csapatokat - (Soros brigádjai, mint a "Black Lives Matter" ("Fekete Életek Számítanak") és természetesen az Antifák anarchista horda) - nem szükséges nagy létszám, elég egy kisebb csapat, majd magával rántja a balhéra mindig vevő anarchista tömegeket és elindul a lavina, mely rövid idő alatt kezelhetetlenül önhergelő módon elkezdi a pusztítást, a társadalom lebontását,s ez néhány nap alatt odáig fejlődik, hogy védelmi bunkerba kényszeríti az elnököt is, akit nagyon nem szereznénk újra pozícióban látni. Közben megy a polgárháborús forgatókönyv minden látványtechnikai eleme - fosztogatás, gyújtogatás, újabb halálos áldozatok.... - mi több kell, hogy az elnök kutyaszorítóba kerüljön és csökkenjen a népszerűsége?

Briliáns levezénylés: egy hét alatt fél Amerika lángokban áll, mert egy rendőr megölt/megfojtott egy színes bőrű gyanúsítottat, miközben: nem ölte meg a rendőr, legfeljebb hozzájárulhatott az intézkedés a végkifejlethez, nem fulladt meg az áldozat, hanem szívrohamban hunyt el a mentőben.

A többi stimmel....

Mit tehetünk mi ebben a hamis színházban nézőként? Nem sokat, de a saját előadásunkra azért fel kell készülnünk itthon, a külföldi színházi rendezők nagyon itt vannak....

Ha jót akarunk, magunknak kell a forgatókönyvet megírnunk és nekünk kell rendeznünk az előadást, különben hamis színház becsapott nézői lehetünk és még fizetünk is érte. Sokat, nagyon sokat... SzJ

Update!
Érdemes elgondolkodni azon, hogy egy színész miért "térdepel" rendőrszerepben "valaki" nyakán?

VÉGE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése